Veleposlaništvo RS Haag /Novice /
06.03.2020  

Vabilo na mednarodno podjetniško konferenco PODIM

Podim je najvplivnejši start-up in  tehnološki dogodek v osrednji in vzhodnoevropski regiji s sedežem v Sloveniji. Predstavlja prizorišče, kjer se inovacije srečujejo s poslovnimi priložnostmi, kapitalom in znanjem. Če predstavljate start-up ali scale-up podjetje, ste vlagatelj, predstavnik podjetja ali samo start-up navdušenec, se pridružite Podimu za priložnost mreženja in učenja od najboljših.

Podim je bil s strani EU-Startups izbran za enega izmed 30 najboljših tehnoloških dogodkov v Evropi in ustvarja vrednost z združevanjem in povezovanjem priznanih mednarodnih vlagateljev, uveljavljenih korporacij ter start-up in scale-up podjetij iz regij Alpe-Jadran in Zahodnega Balkana na dragocen in časovno učinkovit način.

Prisluhnite najbistrejšim svetovnim umom, izmenjajte najboljše poslovne prakse in se povezujte skozi Podim Deal Room. Izvedite veliko število individualnih srečanj v le dveh dneh in pomagajte izboljšati lanskoletnih rekordnih preko 900 izvedenih srečanj.

Start-up in scale-up podjetja se že lahko prijavijo, vlagatelji, poslovni direktorji in udeleženci pa lahko pridobijo vstopnico po znižani ceni do 15. marca.

Izbranih bo tudi 10 najboljših start-up podjetij, ki se bodo Podimu lahko pridružila zastonj.

Prijave potekajo do 15. marca 2020.

www.podim.org